luni, 14 mai 2012

Lansari Bookfest pentru iubitorii fantasticului :)


Via  Oliviu Craznic:

Lansări Bookfest pentru iubitorii fantasticului: Dincolo de noapte – 12 feţe ale goticului (Ed. Millennium Books, editor Oliviu Craznic)

VAMPIRI?… VÂRCOLACI?… ÎNGERI?…. MAI MULT: GOTIC
A sosit în sfârşit timpul să se concretizeze un proiect la care am lucrat din greu alături de prietenii de la Millennium Books, şi anume o antologie de literatură gotică , la care am fost ajutat de mai mulţi colegi într-ale scrisului, nume pe care sunt sigur că le veţi aprecia (şi pe care vi le vom dezvălui în curând, staţi pe aproape…). Deocamdată reiau comunicatul oficial al Editurii Millennium Books, şi adaug faptul că, în opinia mea, dacă vă plac LovecraftPoeStephen King sau Anne Rice, o să vă placă la nebunie şi antologia noastră. Citiţi-o, pentru a vă convinge! Chiar ne-am străduit să le facem maeştrilor de peste hotare concurenţă serioasă.
“Proaspăt laureat al Eurocon Encouragement Award, scriitorul Oliviu Crâznic, autorul romanului …şi la sfîrşit a mai rămas coşmarul(2010, Editura Vremea, premiul Galileo 2011 pentru cel mai bun roman), o extraordinară demonstraţie de virtuozitate în mînuirea tematicii şi atmosferei gotice, revine în peisajul editorial în calitate de editor al unei noi antologii originale din seria Antologiile Millennium, intitulată Dincolo de noapte. 12 feţe ale goticului. De la autori consacraţi la debutanţi de mare talent, Oliviu Crâznic a adunat între copertele acestui volum o duzină de poveşti gotice de cea mai pură factură. Antologia Dincolo de noapte va fi lansată pe data de 2 iunie la Tîrgul naţional de carte Bookfest, în prezenţa autorilor.
Un detectiv particular damnat urmărind un ucigaş în serie, o însărcinare comunistă cu motivaţii oculte, călători în timp în vremea lui Jack Spintecătorul, victimele farmecelor şi consecinţele apelării la vrăjitoare, vizitatori americani la un cimitir străvechi din România, un călugăr medieval făcînd o descoperire zguduitoare, un frate şi o soră împinşi către crimă şi păcat, un sat bîntuit de lupi şi de legende, o diavoliţă luată prin surprindere de sfîrşitul lumii, un preot răpit de doi bărbaţi misterioşi şi forţat să trateze rănile unei tinere legate în lanţuri, un răzbunător înfruntînd o corporaţie dubioasă, o casă în care fantomele sunt prizoniere şi victime… pe scurt, 12 FEŢE ALE GOTICULUI.
Oliviu Crâznic (editor) – Dincolo de noapte: 12 feţe ale goticului – seria Antologiile Millennium, 304 pagini, paperback, format 125×195 mm, ISBN 978-6068113791, Millennium Books, mai 2012; preţ de vînzare recomandat: 34 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.